Over ons

Het Nostalgisch Kermis Collectief is een groep van kermisexploitanten.

Nostalgisch Kermis Collectief

Het Nostalgisch Kermis Collectief is een groep van kermisexploitanten die hun nostalgische kermisattracties exploiteren op kermissen en tevens verhuren voor bedrijfsfeesten, evenementen, beurzen, festivals, filmopnames, tentoonstellingen en dergelijke. Dit collectief is opgericht in 2000. De aanleiding hiervoor was de groeiende vraag naar nostalgische kermisattracties vanuit de evenementensector.

Bij het Nostalgisch Kermis Collectief kunt u eenvoudig één of meerdere attracties huren en wordt er duidelijk vanuit één aanspreekpunt gecommuniceerd. Tevens is het Nostalgisch Kermis Collectief gespecialiseerd in het adviseren aan gemeentebesturen en organisatoren in het plannen en samenstellen van nostalgische kermissen en evenementen.

Medeoprichter is de heer M.J. Vermolen, telg uit een oud bekend kermisgeslacht. Hij verzorgt het contact en adviseert en bemiddelt waar nodig. Hij is het aanspreekpunt van het Nostalgisch Kermis Collectief, wilt u contact met hem opnemen klik dan op de link contact.

De afgelopen jaren heeft het Nostalgisch Kermis Collectief met diverse bedrijven en organisaties in binnen- en buitenland samengewerkt, waaronder gemeenten, evenementenorganisatoren, overheidsinstellingen, winkeliersverenigingen, festivals en theatergezelschappen. Voor de lijst van bedrijven en organisaties waar wij opdrachten voor hebben mogen verzorgen verwijzen wij u naar referenties.

Onze attracties